החלמה מסרטן צואר הרחם

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

14/12/2021 | 05:16 | מאת: דקלה

אני מחלימה מסרטן צואר הרחם, עברתי כימו והקרנות ללא ניתוח מאחר והגידול היה גדול ולא היה ניתן לעשות ניתוח, לא הפסקתי לעבוד כי בקורונה עבדתי מהבית הופסקו לי תשלומי הקצבה הכללית בטענה שאני עובדת והשכר שלי גבוהה, קיבלתי שר"מ כ 1400 שח, עקב מחלה נוספת שאני סובלת ממנה סקלרודרמה ואת יתר הזכויות בחוק כמו תג נכה 100% פטור ממס הכנסה לשנה , הנחה בארנונה וכו'. ב 1.3.22 אהיה בידיוק שנה. ואחרי שנה הכל מתבטל.. מה הזכויות שלי אחרי שנה. מאוד חשוב לי לשמור על התג נכה מאחר ופיזית אני חלשה מאוד.. הראש עובד 100% אבל הגוף בוגד בי.. אני אחרי יום עבודה פשוט מותשת ולא מתפקדת בבית כאמא ל 3 ילדים. בעלי נאלץ לפרוש מהעבודה את שלו "ולהחליף אותי" אם זה בקניות בכביסות בבישולים בניקיונות. פשוט פיזית אין לי כח..אשמח לתגובתכם

נשמח מאוד לנסות ולסייע לך אבל צריך יותר פרטים תשלחי לי מייל או ווטסאפ עם הטלפון שלך ונדבר המייל שלי [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד