ביטוח לפני אבחון סופי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

16/11/2021 | 21:49 | מאת: גיא62

מישהו שנמצא בתהליך אבחון למחלה קשה ותוצאות הבדיקות, שעדיין לא הסתיימו, מצביעות על אפשרות של המחלה, אבל אין עדיין אבחון סופי ועדיין לא רשומה המחלה בקופה ב"האבחנות שלך" ובטופסולוגיה של הקופה. האם ניתן ואפשרי לעשות ביטוחי בריאות וחיים במצב כזה ולהתעלם מהמצב הנוכחי ולא יהיה בעיה בקרות מקרה ביטוח? (זאת אומרת לא יוזכר בהצהרת הבריאות)

ביטוח עושים בתום לב. לא להצהיר על משהו שאתה יודע זה חוסר תום לב כאשר תגיש תביעה והמידע יתגלה לחברת הביטוח לא תקבל את תגמולי הביטוח

18/11/2021 | 01:50 | מאת: גיא

הכוונה המדויקת בשאלה הייתה, האם גם כשמתבצעות בדיקות מסוימות לחשד במחלה כל שהיא, כמו בדיקות דם מסוימות או הדמיות וכו', ועדיין אין תוצאות סופיות, האם זה גם מדווח בהצהרת הבריאות? או רק כאשר יש אבחנות סופיות?

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד