החזר הוצאות יעוץ עם רופא מומחה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

20/08/2007 | 11:15 | מאת: אורנה

שלום אני מבוטחת בביטוח בריאות פרטי , הלכתי ליעוץ עם רופא אורולוג מומחה בקשר לחיידק קולי. את החשבונית בגין היעוץ הגשתי לביטוח והם דחו את תביעתי בטענה כי הביטוח לא כולל בעיות מהם סבלתי לפני תחילת הביטוח. יש לציין כי תחילת הביטוח היתה בחודש 2/04 ויש תקופת הכשרה, ופעם ראשונה שבה נמצא אצלי החיידק היתה אמצע 1/04 . האם חיידק שנמצא בבדיקת שתן גם אם חזר בתקופות שונות הינו מחלה שבגללה לא ניתן לקבל השתתפות בהוצאות יעוץ ? אם כך כל ממצא חד פעמי שהיה בבדיקות שעברתי בעבר ויחזור שנית בזמן כלשהו כבר הופך למחלה? אם כך איזה מן ביטוח זה? תודה

אם הצטרפת לביטוח בינואר 2004 והחיידק התגלה בפברואר 2004 אזי הבעיה התגלתה במהלךתקופת האכשרה ולכן לא מכוסה אם בעתיד תהיה לך בעיה הקשורה בחיידק חברת הביטוח יכולה בהחלט לטעון שהמקרה לא יכוסה זה לא יהיה פשוט אבל בהחלט עשוי להתפתח וויכוח סביב הנושא הפתרון - לבקש אישור מחברת הביטוח היום שהם לא יראו בעתיד בחיידק מצב קיים בברכה ד"ר א פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד