ערעור על דחיית תביעה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/04/2021 | 13:26 | מאת: אלי

שלום,תבעתי בעבר בגין התייעצות עם רופא מומחה בפוליסות ביטוח בריאות ותביעתי התקבלה. עכשיו תבעתי שוב בגין התייעצות עם אותו רופא ואותה בעיה ותביעתי נדחתה עקב חריג שקיים בפוליסה. אני מעוניין לערער, האם הטענה כי כמו שהחריג לא היה רלוונטי בתביעה הראשונה(עובדה שהחברה אישרה את תביעתי) כך הוא לא רלוונטי בתביעה השניה יכולה לסייע? האם אני יכול להינזק מהעלאת טענה זו - חברת הביטוח תדרוש את הכסף חזרה של התביעה הראשונה? תודה רבה

מאחר והשאלה מאוד תאורטית קשה לי להתייחס לא סביר שהחברה תדרוש את הכסף חזרה.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד