תו נכה לרכב האם יש זכאות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

02/04/2021 | 09:41 | מאת: לילי

שלום, לסבתי בת ה-88, ניצולת שואה, יש כ-80 אחוזי נכות ממשרד האוצר. לפני כשבועיים היא נפלה ושברה את צוואר הירך, עברה ניתוח ושיקום. כרגע היא מתניידת רק בעזרת הליכון. כשאנחנו לוקחים אותה לבדיקות רפואיות שונות קשה לנו מאוד להחנות את הרכב בחניה רגילה ולהוביל אותה למרפאות. האם היא זכאית לתו נכה לרכב?

שלום לילי יתכן, וכן זה תלוי במפר גורמים תני לי פרטי קשר שלך ואחבר אותך על מנהל התחום במשרדי שימח לענות לך.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד