פרק זמן לקבלת החלטה -ביטוח סיעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

25/02/2014 | 16:39 | מאת: אבי

ד"ר פרישמן שלום רב , האם ישנו פרק זמן סביר בו חברת הביטוח כלל בריאות (מכבי סיעודי)חייבת לקבל החלטה בדבר תביעה שהוגשה לתגמולי סיעוד? התביעה הוגשה כבר לפני חודשיים וחצי,הוגשו כל המסמכים בוצעו שתי בדיקות ע"י מומחים ששלחה חברת הביטוח עצמה - אחת מהן של רופאה- ובכ"ז התשובה שאני מקבל "רופא אצלנו יושב על המסמכים ויחליט" עד מתי?

בהחלט יש פרק זמן לטיפול בדרך כלל 90 יום צריך לוודא מה כתוב בפוליסה אם תידחו תוכלו להיעזר בנו

26/02/2014 | 14:53 | מאת: אבי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד