שאלה בקשר לשלילת חופש הבחירה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

08/12/2020 | 00:01 | מאת: רונן

שלום, האם לפי החוק מותר למרפאת חוץ בבית חולים לא לאפשר למטופל לבחור את הרופא אליו הוא מעוניין לקבוע תור עבור ייעוץ? ומן הסתם פעולות נוספות שייתבצעו על ידי הרופא מעבר לייעוץ - כמו בדיקות פולשניות וכדומה. מיותר לציין כי המרכז הרפואי מקבל תשלום עבור הייעוץ בין אם זה ע''י טופס 17 ובין אם זה ע''י תשלום מלא על ידי המטופל. תודה.

בעיקרון בחירה אסורה בבית חולי ציבורי כמובן כמו תמיד בישראל יש קומבינות אבל החוק לא מתיר בחירה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד