הזמנה לכנס השנתי של האגודה לזכויות החולה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/02/2014 | 13:28 | מאת: האגודה לזכויות החולה בישראל

אגודה לזכויות החולה בישראל מזמינה אתכם לכנס השנתי ה-7, שיערך ביום חמישי, 27.2.2014, בכפר המכביה ברמת גן, החל מהשעה 08:00 בבוקר. למידע נוסף על הכנס וסדר היום היכנסו לאתר האגודה בכתובת: http://www.patients-rights.org/, או חפשו אותנו בפייסבוק: האגודה לזכויות החולה בישראל. אנא אשרו השתתפותכם במייל: [email protected] נשמח לראותכם!

23/02/2014 | 11:46 | מאת: dafna

חולים יקרים, אני מציעה, - תחסכו לעצמכם את המאמץ, ואל תגיעו. האגודה לזכויות החולה התחילה אולי עם רצון טוב,וגם הצליחה בעבר הרחוק לשנות, בהרבה, את היחס לחולה, וגם העלתה את המודעות לזכויות החולה. אבל מזה שנים רבות היא נחלה לה בשקט על זרי הדפנה, ופעילותה לקידום זכויות החולה שואפת לאפס. מתי שמעתם לאחרונה על פעילות כלשהי שלה? יתרה מכך. אני פניתי אליהם בעבר בבקשה לייעוץ בעקבות פגיעה בזכויות החולה שלי ולא זכיתי לעזרה משום סוג. "האגודה לזכויות החולה" מיצתה את עצמה. הגיע זמנה להעלם.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד