בירור בעניין ביטוח בריאות פרטי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

27/07/2020 | 12:25 | מאת: מישהו

שלום רב, אני בן 35, יש ברשותי ביטוח בריאות של איילון ואינני בקיא כלל בכל עולם הביטוחים. 1. שמעתי שמועה שאם אני תובע את הביטוח בגין שירות שצרכתי (למשל MRI), התשלום עבור הביטוח יכול לעלות אוטומטית. האם זה נכון? 2. יש לי בביטוח רובד של שירותים אמבולטוריים המאפשר החזרים בגין בדיקות אבחוניות. לרוב מדובר בבדיקות הדמיה , אך יש גם סעיף המדבר על החזרים בסך של עד 1500 ש"ח בגין בדיקות אבחון אחרות שלא פורטו בסעיף ומצויין - למשל בדיקות אלרגיה למזון. במידה ואני רוצה לעשות סקירה ל - STD בבי"ח ציבורי בעלות של 950 ש"ח, האם נשמע אפשרי לתבוע?

לכל פוליסה יש כיסויים אחרים ואין האחת דומה לשניה. צריך לקרוא את הפוליסה ולראות מה מכוסה ומה לא

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד