משיכת כספי ביטוחים לאחר קבלת נכות זמנית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/04/2020 | 21:16 | מאת: אופק

ברשותי דרגת אי כושר בשיעור 100% זמנית, ונכות רפואית בשיעור 78% זמנית, המזכה אותי בקצבת נכות. אני תובע במקביל את הביטוחים שהיו לי על אבדן כושר עבודה (עברה חצי שנה). מבקש להבין אם ניתן במצבי למשוך כספי תגמולים ללא מס - מצאתי מידע מבלבל מאוד בנושא...

בעקרון כן, אבל זה תלוי בהרבה גורמים כמו סוג הפוליסה, הגדרת מקרה הביטוח ועוד גורhמם רבים. על מנת לכוון אותך אני צריך מידע יותר ספציפי תוכל לשלוח לי במייל [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד