שכר מנתח

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

20/11/2013 | 11:23 | מאת: רויטל

שלום רב, אני מבוטחת מכבי זהב ועליי לעבור ניתוח, בחרתי לעשותו ע"י רופא פרטי בבי"ח אסותא. למנתח יש הסדר עם מכבי.לאחר הוצאת התחייבות ממכבי אני נדרשת לשלם השתתפות עצמית באסותא-השלמה לשכר המנתח. בנוסף,המנתח דורש ממני להפעיל פוליסה של ביטוח בריאות פרטי שברשותי, זאת לטענתו לצורך השלמת שכר המנתח שהוא גובה. כיוון שאפעיל את הפוליסה הפרטית גובה הפיצוי שלי מחב' הביטוח יקטן. האם דרישתו של המנתח הגיונית?, חוקית?האם יכול לומר שאם לא אפעיל את הפוליסה לא ייבצע את הניתוח? תודה רבה

לא רק שהיא לא הגיונית היא גם לא הוגנת אני לא הייתי רוצה שמנתח תעב בצע כזה ינתח אותי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד