אפוטרופוס בכפייה בניגוד לרצוני

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

13/11/2019 | 21:49 | מאת: מעיין

שלום האם אמא שלי יכולה למנות לי אפוטרופוס שיחליט עליי מבחינת בריאות, כספים, ומצב פיזי ויקח לי את העצמאות בניגוד לרצוני?

14/11/2019 | 02:14 | מאת: מעיין

עוד כמה שאלות.. האם היא יכולה לגרום לשופט לחתום לי על אפוטרופוס? במה זה כרוך, לפי מה קובעים לי האם אני זקוקה לאפוטרופוס? אין לי מחלות חוץ מדלקת פרקים ואני סובלת מחוסר שינה בעקבות.גרד מתולעי מעיים לכן אני לא יכולה לישון ולפי זה היא קובעת שאני לט בסדר כי אני סובלת מחוסר שינה שניסיתי לטפל ללא הצלחה לצמיתות, בתרופות כמו וורמוקס

זו שאלה לעורך דין לא לרופא

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד