ביטוח עתיד בריאות+סיעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/08/2007 | 22:33 | מאת: חיים

לד"ר אורי פרישמן שלום רב שמי חיים אני עובד בבית חולים רמב"ם . גילי 35 מתלבט האם חשוב וכדאי לעשות לי ביטוח פרטי בריאות מורחבת +סיעודי בגילי ? קיבלתי שתי הצעות פוליסות משתי חברות ביטוח הראל וכלל אני רואה שיש קושי בתנאי והגבלות בפוליסות האלה חס וחלילה נזדקק לשירותי ביטוח פרטי הם יטרטרו את המבוטחים זה התחושתי האם אתה אומר שחובה לעשות ביטוח פרטי איך לעשות בחירה טובה ופוליסה שוות ערך למבוטח שתממש אותו בכל מצב תודה מחיים .

שלום הסוגיה שאתה מעלה נכונה וחשובה אני ממליץ לך לבחור סוכן ביטוח טוב ואמין ומקצועי להתייעץ איתו ולהנות מניסיונו לבד יהיה לך קשה מאוד להסתדר בסבך המורכב של סוגי הביטוח השונים בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד