בירור זכויות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

21/02/2007 | 12:27 | מאת: ז'אדי

היי! מזה שנים שאני מנסה לעבור טיפול במיומות ברחם. מסיבות שונות ומשונות הדבר לא מתאפשר ונוצרת סחבת ע"י הקופה למניעת קבלת הטיפול. פניתי לכללית משולם לקבלת ייעוץ רופואי באופן פרטי ונאמר לי שע"מ לקבל ייעוץ או תור לניקוי הרחם עליו הוחלט במסגרת בית חולים עליי לפנות באופן פרטי לאחד מרופאי ההסדר עם כללית מושלם. קיבלתי בדואר רשימת הרופאים בהסדר. מתוכם בחרתי רופא. הביקור אצלו עלה לי -.1000 ש"ח בגלל שאני מכללית מושלם ליתר המטופלים שמעתי את הפקידה אומרת סכום של -.750 ש"ח אבל לא בזה עוסקת התלונה. לאחר התשלום ויש לציין שהגעתי אליו עם כל המסמכים והבדיקות הנדרשות ביקשתי לקבוע תור לניתוח. לטענתו אין לו כל הסדר עם כללית מושלם לניתוחים מסוג זה ואינו יודע על מה אני מדברת. פניתי בנושא לכללית מושלם ומהם קיבלתי תגובה שאכן אין להם הסדר עם אותו רופא לגבי ניתוח מסוג זה. למרות שציינתי שממוקד כללית מושלם טוענים אחרת והם אלה אשר הפנו אותי והעבירו אליי את רשימת הרופאים בהסדר. כשהבנתי שמדובר בתרמית החלטתי לפנות שוב למוקד השירות של כללית מושלם ולבקש לדעת על אותו ניתוח ועל הרופאים המבצעים אותו כולל עלותו וכו'... שוב ממוקד כללית מושלם מוסרים לי את אותם הפרטים שנמסרו לי בפעם הראשונה ושוב מאשרים שאותו רופא אכן מבצע את הניתוח האמור. הפעם ביקשתי ל'קבל בפקס את סיכום הדברים למרות שהדבר לא נהוג הצלחתי לשכנע את הפקידה לשלוח . בקופה ממשיכים להכחיש את הדבר. מה עושים? שילמתי -.1000 ש"ח שמתוכם קיבלתי החזר של -.450 ש"ח ואת הטיפול איני יכולה לעבור בשל דרישת התשלום עבורו על סך -.2,500 $ שאותה ביקש הרופא בניגוד לסכום שנאמר עבור אותו ניתוח ע"י המוקדנית והמתועד בכתב בפקס שנשלח בסך -.1800 ש"ח !!! בברכה.

שלום לצערי לא איש בשורות אני יתכן ועורך דין טוב יוכל לעזור לך לקבל חזרה את התשלום ששילמת עבור חוות הדעת המיותרת - אבל אני סקפטי. דרך אגב האם את מדבר על הטיפול של חברת אינסייטק להסרת מיומות? אם כן אז יש למיטב ידיעתי מספר קופות חולים בהם הטיפול נכלל בביטוח המשלים בברכה ד"ר אודי םרישמן

25/02/2007 | 18:54 | מאת: ג'אדי

היי! לא אין מדובר במה שציינת. הצגת המקרה היא ע"מ שמי שמשתתף בפורומים השונים יקרא, יכיר וילמד על התנהגות כללית מושלם. לא ציפיתי לגינוי או לתגובה חריפה לנכתב ותגובתך הייתה בהחלט צפויה. יש לציין, שאני מבינה ללבך ואיני כועסת על כך. באשר לעורך דין טוב אינני כלל זקוקה. אני מבטיחה לך שהמקרה יקבל טיפול מצוין גם בבית משפט לתביעות קטנות משום שאין מה להוכיח הכל מתועד ואם הדבר לא נעשה עד זה בשל חוסר זמן. על כל פנים תודה רבה והמשך שבוע נעים.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד