ניתוח דרך פוליסת ביטוח בריאות פרטית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

15/08/2019 | 16:25 | מאת: ניבר

היי, בפוליסת ביטוח בריאות קולקטיבית נרשם כי הניתוחים יבוצעו רק אצל מנתחי הסכם. לפני שלוש שנים הייתה לי תאונת דרכים ועברתי ניתוח אצל מנתח למרות שלא היה בהסכם עם חברת הביטוח וקיבלתי החזר כאילו נותחתי אצל מנתח בהסכם. נאמר לי שזה נעשה לפנים משורת הדין. לצערי, עדיין יש כאבים ואצטרך לעבור שוב ניתוח באותו מקום. באופן טבעי, אני מעדיפה לעבור את הניתוח אצל המנתח שניתח אותי בפעם הראשונה,בנוסף לכך, מנתחים אחרים שפניתי אליהם בנושא התחמקו והפנו אותי למנתח שניתח אותי. לאחרונה חודשה פוליסת הביטוח ושוב נרשם בה כי הניתוחים יבוצעו רק אצל מנתחי הסכם. אני חוששת שאם אפנה לחברת הביטוח היא לא תאפשר לי לבצע את הניתוח אצל המנתח שניתח אותי. מה הזכויות שלי והאם קיים פיתרון לפיו אעבור את הניתוח אצל המנתח המקורי וחברת הביטוח תשתתף בעלות הניתוח? בתודה, ניבר

לצערי לאור ההנחיות החדשות של המפקח על הביטוח במסגרת הפוליסות החדשות אי אפשר לעבור ניתוח אלא אצל רופא שנמצא בהסדר עם חברת הביטוח

16/08/2019 | 20:59 | מאת: ניבר

האם יש דרך לפיה אוכל לעבור את הניתוח אצל המנתח המקורי ולקבל השתתפות אפילו חלקית מהביטוח הפרטי למרות ההנחיות שציינת? תודה!

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד