קוד לאדם סיעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

03/08/2007 | 09:52 | מאת: חיפאית

שלום ד"ר פרישמן, אני יודעת שאינך נציג של משרד הבריאות אבל אולי בכל זאת תדע: אדם ביטח את עצמו בביטוח סיעודי דרך קופת החולים או דרך חברת ביטוח. בהגיעו למצב סיעודי, בני משפחתו פונים למשרד הבריאות לבקש סיוע לאישפוז סיעודי. משרד הבריאות בודק את מצב חסכונותיו, רכושו, הכנסותיו החודשיות והכנסות ילדיו., ועל פי זה מחליט אם יש מקום לסיוע, השתתפות שלהם באישפוז, או שהחולה ובני משפחתו לא זכאים לסיוע כלל. האם בהכנסותיו החודשיות של החולה, לוקחים בחשבון גם את אלפי השקלים שהאיש מקבל מהביטוח הסיעודי שלו ? תודה, חיפאית

שלום לצערי התשובה לשאלך היא חיובית עם כל האבסורד הכרוך בכך בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד