שאלות לגבי הצטרפות לביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

03/02/2019 | 21:34 | מאת: ולריה

שלום רב, אני כרגע בתהליכים להצטרף לביטוח בריאות קולקטיב ממקום עבודתי. רציתי לשאול לגבי מספר מונחים שלא ברורים לי בפוליסה. ישנם מספר תנאי קבלה עליהם נירשם: לא נדרש חיתום, תנאים רגילים, והחרגה על... מה זאת אומרת ? אודה להסבר של 3 המונחים הללו. תודה רבה

ההצטרפות היא ללא צורך במלוי שאלון רפואי (חיתום) לגבי שאר המונחים אני צריך לדעת את ההקשר שלהם שלח לי את הפוליסה למייל שלי ואשמח לעזור לך [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד