דחית תביעה עי דקלה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/05/2013 | 23:02 | מאת: חדוי

גם אמא שלנו נפלה שברה את האגןנמצאת כרגע במחלקה סיעודית. גם לפני כן היא היתה בבית עם עזרה 24 שעות ביממה וקיבלה את העזרה המקסימלית מבטוח לאומי. לפני כ9 חודשים היא נפלה באמצע הלילה ושברה אגן ומאז היא נמצאת במחלקה סיעודית . לתומנו חשבנו שלאחר שנים של חיסכון בביטוח דקלה היא תקבל את המגיע לה . אך כמו רב האנשים קיבלנו דחיה למרות שאין היא מסוגלת להתנהל לבד . האם אין דרך אחרת אלא רק לפנות לעורך דין ולתבוע את החברה ? מה עלינו לעשות . זה מקומם ומכעיס.

אשמח לנסות ולסייע תשלחו לי את מכתב הדחיה של מגדללמייל שלי [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד