ביטוח בריאות משלים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

09/05/2013 | 12:10 | מאת: שמואל

אני לקראת פרישה ומבוטח בביטוח בריאות קולקטיבי במקום עבודתי. אני יכול להמשיך עם הביטוח הקולקטיבי אבל נאמר לי שלאחר פרישה כדאי לעבור לביטוח פרטי, הגם שזה יקר יותר. האם באמת לא רצוי להישען על הביטוח הקולקטיבי לאחר פרישה מהעבודה?

שמואל שלום, לפני קבלת ההחלטה בנושא, יש ללמוד את תנאי הפוליסה הקבוצתית ואת החלופות העומדות בפניך. האם תנאי הפוליסה הקבוצתית טובים מפוליסות ה"מדף" המוצעות ע"י חברות הביטוח לקהל הרחב? מה גובה הפרמיה? עד מתי תוכל להמשיך ולהיות חלק מהפוליסה הקבוצתית? נושאים מקבילים, יש לבחון בחלופות הפרטיות. מומלץ להתייעץ עם מומחה בתחום טרם קבלת ההחלטה. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד