החזר כספי עבור טיפול פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

30/07/2007 | 11:26 | מאת: אמא אדמה

הבן שלי 25אובחן בעקבות מעשה כמעט פלילי כפוסט טראומטי ודיסוציאטיבי. הוא טופל באופן אינטנסיבי על ידי פסיכולוג פרטי ועבר איבחונים אצל פסיכיאטר פרטי . הוא מבוטח ביטוח מושלם. האם מגיעים לנו במסגרת ביטוח מושלם ב"כללית" החזרים עבור ההוצאות האדירות עבור הטיפול? אם כן למי לפנות ואלו מסמכים לארגן?

שלום רב אני מציע לך לבדוק מול מוקד שירות הקוחות של המושלם או באתר האינטרנט או במוקד הטלפוני *2700 בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד