חוות דעת לגבי נכות אורטופדית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

16/11/2018 | 13:16 | מאת: ניבר

שלום, עברתי תאונת דרכים, העו"ד שלי שלח אותי לבדיקת אצל אורתופד פרטי שהוא עובד איתו. האורתופד הוציא חוות דעת שהופנתה לעו"ד שלי ורשם מה הנכות האורתופדית שלי כתוצאה מהתאונה. התבקשתי לשלם לאורתופד עבור חוות הדעת הזו כאלף ש"ח. ברשותי ביטוח בריאות פרטי של חברת הראל. מנסיונכם , האם ניתן לתבוע את עלות חוות הדעת לעיל מחברת הביטוח ? תודה, ניבר

בדרך כלל תוכניות הביטוח לא מכסות החזרים מסוג זה. ביטוח בריאות מיועד למימון הוצאות טיפול במחלה וכאן זה לא המקרה.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד