במה המושלם עוזר?????????????????????

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/04/2013 | 15:51 | מאת: חיה

אני כבת 28נמצאת בקופ"ח כללית+ מושלם, ורוצה לבצע ניתוח לקיצור קיבה, עברתי את הבדיקות הכוללות ובקרתי אצל רופא בתלה"ש,הייתי רוצה לבצע שם את הניתוח אני מנסה להגיע למשהו שיוכל לעזור לי בכדי לבצע את הניתוח בהקדם אך ההמתנה למעלה משנה לא ראיתי שבקופ"ח משהו ניסה לעזור, וכן במושלם...מה זה עוזר המושלם??? אם כשצריכים אותם אין עם מי לדבר??????????????????????????????????

20/04/2013 | 10:47 | מאת: תגובה

במה המושלם זהב עוזר?- תיכנסי לאתר של הקופה ותקראי את התקנון. למיטב זכרוני אין קשר בין המושלם לבין ניתוח במסגרת הציבורית.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד