מעבר בין הקופ"ח

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

11/04/2013 | 12:02 | מאת: יעל

שלום, בעלי בתהליך מעבר בין קופ"ח כללית למאוחרת. ב 1/5/13 הוא אמור לקבל טיפולים במאוחדת. מאוחדת דורשת מסמך רצף זכויות ביטוחי בכניסתו לקופה החדשה. הכללית מערימה קשיים ואינה מוסרת לי מסמך המעיד על רצף זכויותיו.אומרים שישלוחו ולא שולחים,חלקם לא מבינים על מה אני מדברת וכו'. מה עלי לעשות? כיצד אני משיגה מסמך זה?

יעל שלום, האם האישור בגין רצף ביטוחי נדרש לצורך הצטרפות לתוכנית שב"ן (ביטוח משלים)? במידה וכן, תשאלי בקופ"ח מאוחדת האם דו"ח התשלומים הרבעוני שקיבלתם מהכללית, בו מפורטים התשלומים בגין הביטוח המשלים, הסיעודי וכו' יכול לספק אותם, במקום מסמך רשמי שהקופה מסרבת לספק. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד