קבלת ביטוח סעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/03/2013 | 17:53 | מאת: ציפי

לאבי אשרו ביטוח סעודי של קופ"ח מיום הגשת התביעה.המסמכים שעלפיהם אושרה הקצבה הם מלפני שנה, שאז זה בעצם קרות הארוע המזכה.האם יש אפשרות לתבוע תשלום רטרואקטיבי ובאיזו דרך?

בעקרון צריך להוכיח שבעבר החולה ענה על הגדרת מצב סיעודי על פי תנאי פולסה. אם תצליחו להוכיח תוכלי לטעון לתשלום רטרואקטיבי

18/03/2013 | 15:48 | מאת: ציפי

אני רואה שמשהו במייל שלי השתבש. כאמור אושרה תביעה מיום הגשת התביעה. המסמכים שעל פיהם הוגשה התביעה הם משנה קודם לכן ואלה המסמכים היחידים. מזה משתמע שאם אשרו אז צריך לאשר מיום קרות הארוע. השאלה היא מה אפשר לעשות מלבד לכתוב את טענתי כפי שכתבתי כאן?

אין הרבה מה לעשות אם מדובר בסכום משמעותי אפשר להגיש תביעה משפטית

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד