יש החזר עבור גרידה?

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/03/2013 | 22:25 | מאת: נויה

היי יש לי ביטוח של כללית מושלם וכן פרטי. אני צריכה לעשות גרידה ומעוניינת לעשות אצל רופא פרטי ספציפי שלא בהסדר. האם ניתן לקבל אחר כך החזר מהמושלם עבור זה אפילו חלקית. מהאתר שלהם עם רשימת הניתוחים לא הצלחתי להבין. יש גרידה ניסיונית ויש לפרוסקופיה וגרידה אבל אין רק גרידה. בביטוח הפרטי הם רוצים אישור הו מהרופא המטפל והן מהמנתח ושיהיו אנשים שונים. ומה אם הרופא הפרטי הוא גם הרופא המטפל וגם המנתח? האם חייבים אישור מראש?

למיטב ידיעתי הביטוח המשלים לא מחזיר תשלומים עבור פעולות רפואיות שמבוצעות אצל רופאים שלא בהסדר הכיטוב לברר ישירות מול המוקד של הכללית

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד