ביטוח סיעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

11/03/2013 | 14:36 | מאת: שלי

אחותי בת 45 הפכה סיעודית מזה 10 חודשים, בעלה לא זכר שיש להם ביטוח סיעודי. בחודש שעבר הוא גילה שיש להם ביטוח סיעודי והגיש תביעה לביטוח. מהביטוח החזירו תשובה כי תוך שלושה חודשים תתקבל תשובה באם היא זכאית לביטוח. בביטוח לאומי היא מוכרת כבר מאז חזרתה מבית החולים לפני 10 חודשים. האם זה בסדר, מה אפשר לעשות כדי לזרז את התשובה מהביטוח הסיעודי. תודה רבה ,שלי

אין הרבה מה לעשות זכותה של החברה לבדוק 3 חודשים אני מציע שתכנסו לאתר שלי http://www.siudit.co.il/ תוכלו לקבל שם מידע חשוב

12/03/2013 | 12:18 | מאת: שלי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד