ביטוח סיעודי להוריי המבוגרים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/02/2018 | 07:11 | מאת: מרדכי

2 הוריי בסביבות גיל ה-75. עד לפני כחודשיים היה להם ביטוח רפואי פרטי של חברה שלא נזכיר את עצמה, דרך סוכן ביטוח חיצוני "מורשה" , אשר גזלו מהם כמעט 1500 ש"ח חודשי עבור פרמיית הביטוח הכי בסיסית. אני יזמתי ביטול של הביטוח באותו הרגע. הם היו מבוטחים בחברת ביטוח זו כ11 שנה רצוף. שאלותי: 1.האם בגין ביטול זה הם מאבדים איזה רצף שיפגע בהם ברכישת ביטוח בחברה הבאה? 2. האם ישנה איזושהיא קרן שצברו שם סכומים שהם אמורים לקבלם במשך כל 11 שנה? במידה ועוזבים את החברה (האם חלק מההפרשה היא לטובת צבירת חיסכון?) 3. האם ישנה חברה אחידה היום שמבטחת ביטוח סיעודי מבוגרים ובפרמיות סבירות והוגנות? אשמח מאוד .לתשובה מפורטת . ואודה מאוד מאוד על תשובה, זה חשוב לי, כי חשוב להוריי. מרדכי

על מנת לתת לך תשובה אני חייב לדעת על איזה פוליסה מדובר כל פוליסה יש כללים אחרים תוכל לשלוח לי פרטי הפוליסה במייל [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד