אי קבלת זכויות בפוליסת הביטוח

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/02/2013 | 11:18 | מאת: נעם

שלום, לפני כשבועיים הייתי חולה. כחלק מפוליסת הביטוח שלי מגיע לי 'ביקור רופא' בביתי בשעות הערב. כאשר התקשרתי לחברת הביטוח הנציגה הטלפונית אכן אמרה שמגיע לי שירות זה ושעליי לשלם דמי השתתפות בסך 30 ש"ח. לאחר שאישרתי את נכונותי לשלם בדקה הנציגה איזה רופא יכול להגיע ל'ביקור רופא' אך לתדהמתי היא אמרה לי שאין רופאים פנויים באיזור מגוריי ושאאלץ להמתין עד למחרת על מנת לקבל את השירות. כיצד עליי לנהוג מול חברת הביטוח? תודה ושבוע טוב!

נעם שלום, שירות ביקור רופא, ניתן לרוב ע"י חברת הביטווח, באמצעות ספק חיצוני. הנני ממליצה לך לפנות בכתב אל חברת הביטוח, בבקשה לבדוק מול הספק את המקרה. כמו כן, הנני מאמינה שלאותו הספק, יש את הדרך והכלים לפצות אותך על היעדר השירות. לרשותך תמיד

זה חמור מאוד, אני מציע שתגיש תלונה לחברת הביטוח ונשמע מה ישלהם להגיד לפי זהתחליט איך להתקדם

27/02/2013 | 21:07 | מאת: נעם

מאיה ואודי שלום, הספק החיצוני של חברת הביטוח פיצה אותי בשובר בשווי 50 ש"ח... מה הייתם מציעים לי לעשות? האם הייתם ממליצים לי לתבוע אותם בבית דין לתביעות קטנות? תודה רבה! נעם

29/06/2013 | 21:47 | מאת: צח

אתה יכול לבקש אישור מחברת הביטוח (או מהספק החיצוני) ואז להזמין רופא הביתה או לגשת למרפאה ובני המקרים לקבל החזר מחברת הביטוח עד סכום מסוים

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד