החרגות לביטוח משלים טיפולי שיניים.

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

29/01/2013 | 16:52 | מאת: משה

שלום יש אצלי מספר שיניים שיצטרכו טיפול עוד פרק זמן. אין ברשותי כרגע ביטוח משלים. אם אני יצטרף לביטוח משלים(ספציפית לכללית פלטינום) , האם הביטוח יכלול גם את טיפולי השיניים , או שזה יוחרג ? ובאופן כללי האם אין חוק שאומר שאסור לסרב קבלה של אדם לביטוח משלים ע"ס מצב בריאותי ? האם אין זה זהה להחרגה ?

30/01/2013 | 09:42 | מאת: תגובה

תבדוק במוקד המידע או בתקנון של הפלטינום באתר של הכללית, אם יש תקופת אכשרה לטיפולי שיניים. כרגע בדקתי בתקנון, ואכן יש תקופת אכשרה כזו או אחרת לסוגי הטיפולים השונים.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד