כלל בריאות - UNIT

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

21/02/2007 | 12:14 | מאת: שרה

שלום, בעת רכישת פוליסה בכלל בריאות נאמר לי שאני זכאית במגרת הפוליסה לחוות דעת שנייה. כעבור מס' שנים של ביטוח , פניתי לקבל אישור לחוות דעת שנייה ונאמר לי שאין לי פוליסה אמבולטורית אלא בסיסית!!! בתיק הפוליסה שהועבר אליי בעת הרישום צורפו נספכים שונים ובניהם תמצית כתב השירות לחוות דעת שנייה בתחומים שונים ובכללם רדיולוגיה ( C.T , M.R.I US ועוד) מתיק הפוליסה ומתוך הניירת שצורפה אין כל דבר המצביע על שאין לי זכות לחוות דעת שניה. ולכן, אני מבקשת לדעת מה צריך לעשות? אל מי פונים? ואם אתה מכיר את תנאי הביטוח הזה, אני מבקשת שתסייע לי במידע הנחוץ. מודה לך מראש והמשך שבוע נעים.

שלום רב לכל פוליסה מצורף "דף פרטי ביטוח" או "דף הכיסויים" או "דף הרשימה" - כל חברה משתמשת בשם אחר. בדף הזה מצויין במפורש מה הם הכיסויים בגינם משולמת פרמיה ובגינם המבוטח זכאי לכיסוי ביטוחי. אני מציע לך לבדוק בדף השרימה האם את זכאית לכיסוי אמבולטורי או לא יתכן הדרך הנוחה יותר לפתור את הבעיה הא לפנות לסוכן הביטוח שלך בברכה ד"ר אודי פרישמן

05/08/2012 | 13:01 | מאת: ראובן קפלן

את מוזמנת להתקשר עם ראש הצוות חני במייל: [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד