היוון קצבת נכות מעבודה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/08/2017 | 14:37 | מאת: פאדי

שלום רב, נקבעה לי קצבת נכות בשיעור 20% ואני בן 31 ברצוני להגיש בקשה להיוון, האם החישוב נעשה לפי מכפלת סכום הקצבה במספר החודשים עד להיגעי לגיל הפרשיה 67 כלמור האם להכפיל את סכום הקצבה ב 432 חודשים כפול מקדם היוון לגיל של 31 שנים???

נקבעה על ידי מי? חברת ביטוח למה שיסכמו להוון את הסכום? בקיצור חסר מידע

12/08/2017 | 17:07 | מאת: פאדי

מדובר בקצבת נכות מעבודה שנקבעה על ידי המוסד לביטוח לאומי, אני רוצה להגיש בקשה להוון קצבה לפי 25% לאורך חיים

15/08/2017 | 12:06 | מאת: פאדי

לא קיבלתי תשובה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד