דחוף! החזר קופ"ח מכבי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

24/12/2012 | 00:55 | מאת: לימור

שלום, אני חברה בקופ"ח מכבי זהב. הלכתי לפגישות עם מומחה פריון המוכר ע"י הקןפה. מכבי אישרו לי את הביקור הראשון בלבד את הפגישה השניה לא אישרו בתואנה ש"מכתב הסכום הרפואי שהוגש אינו מספק". יש לציין שהמכתב הראשון שהרופא צירף (ושמכבי אישרו) זהה כמעט למכתב השני שלא אישרו. אני מרגישה שבמרמה הם מתחמקים מלשלם לי משהו שמגיע לי ועבורו אני משלמת שנים על גבי שנים!! מה אני יכולה לעשות?

25/12/2012 | 12:20 | מאת: לימור

אפשר בבקשה מענה? תודה

לימור שלום, לא הצלחתי להבין מפנייתך האם מדובר בשירות הניתן לך דרך סל הבריאות או דרך מכבי מגן. כמו כן, לא ניתן להבין האם מדובר בייעוץ עם רופא פריון, בדיקה או טיפול ומה ההליך הרפואי הנדרש. אשמח לקבל פרטים נוספים בכדי שאוכל לסייע. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד