העברת פוליסת א.כ.ע מחברה לחברה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

29/05/2017 | 11:53 | מאת: יעל

אני בת 46, יש לי פוליסת אובדן כושר עבודה בחברה בה יש לי גם ביטוח מנהלים. לאחרונה הם הקפיצו לי את הפרמיה מ 0.9 ל2.4 (!), אז אני חושבת להעביר את הפוליסה לחברה אחרת. האם יש בעייתיות בהעברת הפוליסה לחברה בה לא מתנהל ביטוח המנהלים שלי? האם יש נושאים שאני צריכה לחשוב עליהם לפני מעבר כזה?

זה נושא לא פשוט 0.9 זה זול מאוד. אל כמובן צריך לראות את הפוליסה מה היא מכסה, מה הגדרת א.כ.ע ועוד לא מעט פרמטרים בקיצור מציע לא להיות פזיז

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד