שאלה על מסלול משלים שב"ן בביטוח פרטי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

25/05/2017 | 23:21 | מאת: יוסי

למשל, אם נזקקתי לניתוח בחו"ל שעלותו 700 אלף שקל, ורכשתי ביטוח פרטי משלים שבן להשתלות בחו"ל על סך חצי מיליון שקל, ובביטוח המשלים דרך קופת החולים אני מבוטחים ב־200 אלף שקל, האם אקבל מהשב"ן 200 אלף שקל וחברת הביטוח תשלם לח עוד 500 אלף שקל? או שמא חבת הביטוח תשלם לי רק עוד 300 אלף?

אני לא מכיר בדיוק את הפוליסה שיש לך אבל בעיקרון מדובר בפוליסות שיפויי ולכן תקבלי החזר על ההוצאה בפועל שני הגופים יתחלקו ביניהם ובלבד שיכירו בניתוח אם תתקלי בקושי צרי איתי קשר

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד