החזר עבור ניתוח הרניה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

09/12/2012 | 12:14 | מאת: אילן

ברשותי ביטוח קופ"ח מאוחדת שיא. לפני חודש עברתי ניתוח הרניה במיפסעה. את הניתוח ביצעתי באופן פרטי בבי"ח אסותא ברמת החייל ע"י מנתח שאינו עובד עם מאוחדת. בבדיקה מודמת שעשיתי במזכירות הרפואית של הסניף אמרו לי שמאחר ואני מבקש מנתח שאינו ברשימה, עלי לבצע את הניתוח, לשלם, ואז יחזירו לי את חלקי. סה"כ הניתוח עלה כ - 15000 ש"ח, מתוכם כ-6500 האישפוז, 1000 ש"ח הרשת ו- 7500 למנתח. כעת, כשהגשתי את החשבוניות נאמר לי שכיוון שלא פניתי למנתח מהרשימה שלהם, אקבל סה"כ (על האישפוז והניתוח) כ- 3500 ש"ח. שאלתי, האם איני זכאי לפחות למלוא הוצאות האישפוז בתוספת לפחות חלק משכר המנתח? האם ניתן לעשות משהו בעניין? אודה מאד לתשובתך.

לצערי חברת הביטוח צודקת ופעלה על פי התקנון תבדוק מי הטבטיח לך הבטחות שוא ועל בסיס איזה סמכות

29/06/2013 | 21:53 | מאת: צח

האם יש לך ביטוח רפואי פרטי באחת מחברות הביטוח?

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד