ביטוח מושלם פלטניום

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

24/11/2012 | 09:07 | מאת: מור

שלום. אני בן 60+ ואשתי בת 50+ לשנינו ביטוח בקופת חולים כללית מושלם פלטניום מיום שנוסף ביטוח למושלם שנקרא פלטניום . כידוע לי הביטוח ביטל את הכיסוי לתרופות למחלת הסרטן מחוץ לסל והכסויים שנשארו נראה לי אינם עבורנו בגיל הזה ואנחנו שוקלים לבטל את התשלום עבור פלטניום ולהשאר רק בביטוח מושלם במסלול זהב וסיעודי . מה דעתך האם זהו צעד נבון שלא יפגע בנו בעתיד כי נראה לי שאנחנו סתם משלמים ? האם ידוע לך מה ההבדל מבחינת כיסוי ניתוחים בארץ ובחו"ל בין מושלם לבין מושלם פלטניום ? תודה

קש לי לתת תשובה, עלול להיות מצב שדווקא אחרי שתבטלו תגלו שנוצרה אצלכם בעיה רפואית שהייתה יכולה להיות מכוסה במסגרת הפלטנום אוכל רק להגיד לך שאם אני הייתי במצבך סביר להניח שגם אני הייתי חושב לנקוט בצעד הזה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד