טיפול באלרגיה לבן חמש

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

02/03/2017 | 15:43 | מאת: יוסי

בני בן החמש אלרגי לחלב. לאחרונה התחלנו בטיפול באסף הרופא כדי למתן או לבטל לגמרי את הסכנה בחשיפה לחלב. משך הטיפול כחמישה חודשים מתוכם כ-15 יום הינם אשפוז יומי.פוליסת הביטוח של בני מורחבת לטיפולי רפואה משלימה. חברת הביטוח טוענת שהטיפול לא מכוסה - עד פה אין כל חדש. אשמח לדעתכם

02/03/2017 | 21:37 | מאת: קובי גרינברגר

היי יוסי ברפואה משלימה יש רשימת טיפולים בין 10 ל-30 וזה שונה מחברה לחברה, כגון : שיאצו, דיקור, רפלקסולוגיה, כירופרקטיקה, הומאופתיה ועוד. למעשה אתה מבוטח רק על רשימת הטיפולים שרשומה בפוליסה, אם עברת טיפול שלא רשום אז אין כיסוי והחזר עליו. בנוסף, ישנם תכניות שניתן לקבל את הטיפול אך רק דרך ספקי שירות בהסדר עם חברת הביטוח בהשתתפות עצמית נמוכה. לעומת זאת יש תכניות שאתה יכול לבחור באופן חופשי את ספק השירות ולקבל החזר בהתאם לרשום בפוליסה ממליץ לפנות לסוכן הביטוח שלך ולברר על מה את מבוטח ושידאג לטפל בתביעה שלך. בהצלחה, בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד