ביטוח ממקום העבודה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

11/11/2012 | 15:53 | מאת: דוד

במסגרת התנאים במקום העבודה בוצע לנו ביטוח בריאות לכל העטובדים כאשר פטרו אותנו מהצהרת בריאות הביטוח התחיל לפני כחמש שנים כאשר לפני שנתיים עברנו חברה מבטחת לפני מספר לפני כשנתיים ביצעתי הרחבה לכיסוי לניתוחים בארץ לפני כ10 חודשים עברתי ניתוח באופן פרטי וכשהגשתי טביעה לביטוח זה נדחה בטענה שה"מחלה" הייתה לפני הביטוח לכן לא מכוסה אז מה המשמעות של הפטור????

נראה לי מוזר אבל צריך לראות את הפוליסה על מנת לתת לך תשובה אם תרצה אשמח לבסתכל עליה

12/11/2012 | 17:25 | מאת: תגובה

תבדוק אם לקראת ההרחבה לכיסוי ניתוחים ביקשו ממך למלא טופס הצהרת בריאות. גם אצלי יש ביטוח בסיסי שניתן דרך מקום העבודה ללא הצהרת בריאות, אבל הרובד השני- ההרחבה, שאפשר היה לעשות לאחר כמה שנים היתה כרוכה בהצהרת בריאות.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד