כיסוי ביטוחי לניתוח נרחב יותר מבפוליסה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

28/01/2017 | 17:11 | מאת: יוסי

הכיסוי הביטוחי לניתוחים פרטיים בביטוח המשלים "מאוחדת שיא" כולל כריתה של הערמונית אך לא כולל כריתה של שלפוחית השתן (שעולה כ-25% יותר). הנקודה היא שכריתת שלפוחית השתן כוללת גם (אצל גברים) כריתה של הערמונית. השאלה היא אם לאור זאת יש סיכוי שניתן יהיה לקבל את הכיסוי הביטוחי על כריתת הערמונית עבור ניתוח כריתת שלפוחית השתן (שכולל גם את כריתת הערמונית)? אני מניח שאני לא האדם הראשון שמעלה את הסוגיה הזאת, לצערנו מדובר בניתוח שכיח.

התשובה תלויה במדיניות הקפה ולכן אני מציע שתשאל שם יחד עם זה נראה לי מאוד מוזר שהביטוח לא מכסה כריתה של שלפוחית השתן למיטב ידיעתי הביטוח המשלים אמור לכסות את כל הניתוחים שמכוסים בסל הבריאות

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד