פיברומיאלגיה ואובדן כושר עבודה זמני

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

31/10/2012 | 15:04 | מאת: ורד

אני בת 34 עובדת משרד החינוך, לפני כחודשיים אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה, ראומטולוג אמר על 3 -6 חודשים אובדן כושר עבודה זמני ואח"כ חזרה לעבודה 50%. יש לי ביטוח של המורים על אובדן כושר עבודה. הם טוענים שזה לא לגבי מחלות האם יש לי זכות לתבוע אותם?

על מנת להתייחס חייבים לקרוא את הפוליסה צריך לראות אם הפוליסה מכסה אובדן כושר עבודה חלקי

27/11/2012 | 21:24 | מאת: אוהד

מול הביטוח הלאומי. אמנם מדובר בהוכחה לא פשוטה כלל ועיקר, ונדרשים מספר תנאים מקדימים כדי שהיא תיתכן בכלל, אבל אם מצליחים בתביעה כזו - המשמעויות הכספיות עבורך הן עצומות (בין השאר בשל גילך הצעיר). המשרד שלי מטפל בתביעה דומה מאוד, של מישהי שמבוגרת ממך בשנים ספורות, אשר גם היא מועסקת ע"י המדינה (משרד אחר, לא משרד החינוך) ואובחנה - לאחר תקופה לא פשוטה ולא קצרה - כסובלת מפיברומיאלגיה. המשרד שלנו מתמחה בביטוח לאומי ובדיני עבודה, והבוס שלי נחשב לאחד מעו"ד הטובים ביותר לנושאים אלו. את מוזמנת לקבל יעוץ משפטי ראשוני טלפוני 052-6928869

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד