בדיקת רופא נשים בבי"ח - פלטינום

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

05/10/2012 | 19:43 | מאת: אס

שלום, הופניתי לבדיקת רופא נשים באחד מבתיה"ח של הכללית, לשם שקילת ניתוח להסרת מיומה. השאלה היא האם כבעלת כללית פלטינום אני זכאית לעשות את הבדיקה (ואולי אח"כ את הניתוח!) ב"אסותא", במקום באחד מבתי החולים ברשימה שקיבלתי. אם כן - כיצד אני פונה לקבוע תור וכמה זה יעלה לי (מהי הפרוצדורה הכספית)? תודה, אס.

14/10/2012 | 23:58 | מאת: תגובה

כמבוטחת בכללית, מה שידוע לי: יש זכות להחזר חלקי עבור 3 יעוצים בשנה אצל רופאים מומחים מרשימה , כאלה שיש להם הסדר עם המושלם . זה לא כולל את כל הרופאים שמקבלים באסותא . זה מותנה בכך שאותו הרופא שאת מבקשת להיבדק אצלו - האם הוא ברשימת היועצים של המושלם של הכללית. במקרה זה לא משנה אם יש לך מושלם זהב או מושלם פלטינום. מקבלים 80 אחוז החזר עד מקסימום של כ-570 שקלים. לגבי ניתוח - אם המנתח הינו בהסדר עם המושלם ,הרי יש השתתפות עצמית . כפי שידוע לי, ההשתתפות העצמית קטנה יותר אם יש לך פלטינום לעומת המושלם זהב. אם המנתח לא נמצא ברשימת המנתחים של המושלם , - מקבלים החזר יחסית נמוך. במוקד 2700* מקבלים את כל המידע , כל הפרטים הקטנים והחשובים ותהליך קבלת החזר כספי.

15/10/2012 | 07:18 | מאת: אס

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד