ביטוח רפואי - רפואה משלימה של אליהו

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

02/10/2012 | 19:38 | מאת: ירון מרינוב

רכשתי פוליסה כזאת לאחרונה. ב- 2004 עברתי ניתוח בקע מפסעתי בצד שמאל. כמובן שהצהרתי על כך בחיתום ולהפתעתי הם קבעו החרגה גורפת על בקע מפסעתי (גם צד ימין) וגם אין לי בעיה כזאת. הסוכנת הסכימה איתי שמדובר באבר זוגי ואין קשר ביניהם לעניין ההחרגה. החברה עומדת על כך שתהיה החרגה גורפת לעניין הבקע. מה אתם אומרים בעניין הספציפי הזה ובעניין האברים הזוגיים האחרים. בתודה מראש מועדים שמחה ירון

זה מקובל, הרבה פעמים יש נטיה מוגברת לפתח בקע בצד השני למי שיש בקע בצד אחד יחד עם זה אם מתווכחים עם חברת הביטוח אפשר ברב המקרים לבטל את ההחרגה לצד השני

04/10/2012 | 19:38 | מאת: ירון מרינוב

תודה ד"ר פרישמן ירון

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד