כיסוי רכישת איזיטרול לחולה סוכרת

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/09/2012 | 19:11 | מאת: רחל

אני סובלת מסוכרת ולא מאוזנת.משתמשת באינסולין ונובנוב. נטלתי במשך 10 שנים ליפיטור ועקב הפרעות בתיפקודי כבד והופעת כאבי שרירים ועוויתות שרירים בלתי נסבלים הוחלפה התרופה לסנסור והבאבים המשיכו. הרופא החליף את ה'סטטינים' הנ"ל לתרופה איזיטרול. בנוסף קיימת היצרות בכלי הדם הפריפריים ואבי נפטר מדום לב בגיל 60 שנה. על רקע זה פנה הרופא המומחה בבקשה לאשר את רכישת התרופה איזיטרול בהנחה והשתתפות הקופה, אך בקשתו נדחתה ע"י אגף הרפואה של קופ"ח "מאוחדת" - כתוצאה מכך, עלי לקנות את התרופה במחיר 200 ש"ח \חודש, בנוסף בעלי גם כן נזקק לאיזיטרול באישור הרופא. אנו פנסיונרים וההוצאה הנ"ל בנוסף לתרופות נוספות מהווים נטל כבד. נראה לנו ש"מאוחדת" נוהגת בנו בשרירות לב, למרות ההמלצות של הרופא המומחה המשמש גם כיועץ הקופה להפרעות שומנים בדם כמצוין בבקשתו שנדחתה, כאמור. אודה על התיחסותכם. בברכת שנה טובה.

22/09/2012 | 17:59 | מאת: רחל

בהמשך לפניתי מתאריך 17/9/12, ברצוני לברר אודות זכאותי להשתתפות קופ"ח "מאוחדת" ברכישת התרופה איזיטרול - בתנאים המתוארים במקרה חריג.

לכל קופה יש את תנאי הזכאות שלה אנימציע שתפני לרופא שלך והוא יוכל לעזור לך בצורה הטובה ביותר

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד