ניתוח שרפ

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

21/08/2012 | 09:55 | מאת: רחל

שלום, אני צריכה לעבור ניתוח כריתת שד(סרטן),רציתי לבצע את הניתוח באחד מבתי החולים הציבוריים במסגרת שר"פ. יש לי ביטוח מושלם פלטינום ופניתי אליהם לברר לגבי ההחזר נאמר לי שבמידה ואני עושה את הניתוח אצל רופא שלא בהסדר עלי לשלם גם עבור האישפוז וחדר הניתוח אני לא אקבל התחייבות ואני זכאית להשתתפות בניתוח בלבד(25% מהעלות) כיצד זה מסתדר עם חוק ביטוח בריאות ? הרי הפלטינום הוא ביטוח משלים תודה על תשובתך רחל

פלטינום הוא ביטוח משלים ויש לו חוקים וכללים משלו על פי תנאי הפלטינום אפשר לפנות לרופאי הסכם בלבד

21/08/2012 | 10:50 | מאת: רחל

תודה על התייחסותך המהירה,יש לי עד שאלה: מה לגבי החזר על ימי אישפוז וחדר ניתוח?

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד