ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

15/06/2012 | 20:11 | מאת: איציק

שלום רב אני צריך לעבור ניתוח קטרקט בשתי עיני. מבקש לדעת באיזה סכום משתתף הביטוח המושלם(לרופא שאינו בהסדר).? , בתודה איציק

20/06/2012 | 11:13 | מאת: תגובה

מנסיון אישי במשפחתי- אם מדובר במושלם זהב (לא פלטינום) של קופת חולים כללית, ההחזר עבור ניתוח קטרקט אצל רופא שאינו בהסדר עם המושלם היה ממש נמוך.. ביחס לעלות הניתוח. תלוי כמובן מה המחיר שמבקש המנתח. כדי לקבל מידע מעודכן, מציעה לך להתקשר למוקד המושלם 2700* בכל מקרה, ההחזר יכול להיות שונה מקופה לקופה !

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד