שיפור מראה העור בעזרת קרן אור

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

27/02/2007 | 16:07 | מאת: דנה

אני סובלת מאקנה כבר שנים (ולא יכולה לקחת ראוטוקן בגלל טיפולי לייזר להסרת שיער), האם יש אמת בטיפולים המבוססים על קרן אור שאמורים לשפר את המראה ולהעלים אקנה? (אם ידוע לך על טכנולוגיית הbmax במקרה)

06/03/2007 | 15:08 | מאת:

דנה שלום המגבלה לגבי שימוש ברואקוטן והסרת שיער בלייזר קיימת מנסיוני רק כאשר מדובר בהסרת שיער בפנים בלבד. אני אישית איני מגביל את מטופלי בהסרת שיער בגוף בכל שיטה שהיא כולל לייזר בזמן נטילת רואקוטן, ועד היום לא נתקלתי בבעיה כלשהי. מכשיר ה-BMAX מוכר לי , אך כדומיו, שיטות אלו נותנות באקנה רק הקלה זמנית ואינן פותרות את הבעיה לאורך זמן. בברכה ד"ר שלקוביץ