יבלות וירליות של פפילומה.

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

26/02/2007 | 17:15 | מאת: ella055

רופא עור צרב לי יבלות באזור איבר המין ( לא כולם) . לאחר כמה זמן יבלות נופלות? האם זה טיפול יעיל?

04/03/2007 | 15:16 | מאת:

ella055 שלום הטיפול בדרך כלל הינו יעיל ביותר והיבלות נושרות בדרך כלל בתווך של החל ממספר ימים וכלה בעשרה ימים עד שבועיים, אם כי לא תמיד כולן מגיבות לטיפול הראשון ולעיתים יש צורך בטיפולים חוזרים על מנת לפתור את הבעיה. בברכה ד"ר שלקוביץ

06/03/2007 | 08:05 | מאת: גיא

לדעתי במקרה הזה הדוקטור לא צודק. אני עברתי מספר הסרות בלייזר ובכל פעם היתה צמיחה חדשה של קונדילומה . עד שהגעתי לטיפול של רמי מור שחיסל לי אותם סופית בטיפול שקבלתי בשתייה ומריחה למזלי שהגעתי אליו כי זה מה שהכי עזר לי. אז זה לא מדוייק להגיד שהסרות חוזרות מחזלות את הוירוס . אני מכיר עוד כמה כאלה שההסרות לא חיסלו עד שרמי מור טיפול בהם. למי שמתעניין אז הנה האתר שלו : http://www.ramimor.co.il/ בתקווה לבריאות טובה.

06/03/2007 | 08:06 | מאת: גיא

לדעתי במקרה הזה הדוקטור לא צודק. אני עברתי מספר הסרות בלייזר ובכל פעם היתה צמיחה חדשה של קונדילומה . עד שהגעתי לטיפול של רמי מור שחיסל לי אותם סופית בטיפול שקבלתי בשתייה ומריחה למזלי שהגעתי אליו כי זה מה שהכי עזר לי. אז זה לא מדוייק להגיד שהסרות חוזרות מחזלות את הוירוס . אני מכיר עוד כמה כאלה שההסרות לא חיסלו עד שרמי מור טיפול בהם. למי שמתעניין אז הנה האתר שלו : http://www.ramimor.co.il/ בתקווה לבריאות טובה.