אקנה ותסמונת פוליציסטית.

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

26/02/2007 | 17:10 | מאת: אלה

אני אם לשניים. במשך 10 שנים אני סובלת מאקנה חזק. בגיל 16 עברתי חצבת ואדמת יחד ולאחר המחלה יצאו לי אקנה בפנים. הפצעים מאוד כואבים וגדולים. מזכירים בועות עגולות בצבע אדום כחול לפעמים עם מוגלה בפנים. מרוב אקנה יש לי צלקות בפנים. יש לי תסמונת פוליציסטית וידוע לי שאקנה ניגרם עקב תיסמונת פוליציסטית. רופא עור המליץ לי על טיפול בראקוטן. בשנת 2003 עברתי ניתוח כריתת כיס המרה עם דלקת בלבלב. השאלות שלי הם: האם קיים טיפול אחר באקנה? האם מותר לי להשתמש בראקוטן למרות שיש לי דלקת לבלב כרונית? אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי. בתודה מראש אלה

28/02/2007 | 14:22 | מאת: היי

יעד לתשובת הד"ר את יכולה להתעניין בטיפול טבעי. למטפל נטורופתי,יכול להיות ופשוט מדובק באקנה-פצעי בגרות,מטפל נטורופתי יטפל באמצעות תזונה נכונה צמחי מרפא שמנים אתריים. אתה יכולה לקבל מידע לגבי הטפיול בפורום "נטרופתיה" ופורום "רפואת עור וקסמטיקה טבעית"-שם מצד שמאל יש ריבועים עם תמונות זה בעצם כתבות תקרא אותם. שני הפורמים נמצאים באתר שאתה בו כרגע. וכן לאתר הבא naturemed.co.il הכולל פורום ,ובכניסה מצד ימין כתבה על טיפול באקנה. ובנוסף תפנה לקוסמטיקאית היא יכולה לעזור מאוד,כמובן רק קוסמטיקאית מומחית,יכולה לעזור פלאים. http://forums.nana.co.il/Forum/?ForumID=2315&pagenum=347 קישור לפורום טיפוח שתוכל לקבל מידע על טיפול יעיל אם תשאל ועל המלצות לקוסמטיקאיות. acne.co.il אתר בעל מידע רחב היקף לגבי אקנה.

11/03/2007 | 08:18 | מאת:

אלה שלום אין טיפול אחר לבעייתך מלבד רואקוטן ואין כל מניעה לקחת אותו במצבך. בברכה ד"ר שלקוביץ