עור מתקלף סביב הציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

24/11/2016 | 00:38 | מאת: הילה

שלום! במשך מספר שנים לסרוגין אימי ואני סובלות מעור מתקלף סביב הציפורניים, למרות שימוש קבוע בקרם ידיים. אנחנו נשים בריאות בגילאי 56 ו-27, ואוכלות יחסית בריא. הקילופים האלו מאוד כואבים. ממה זה קורה? איך אפשר לטפל בזה? תודה

24/11/2016 | 11:29 | מאת:

עור מתקלף מסביב לציפורן יכול להיות קשור לשימוש בכימיקלים דוגמת סבונים הגורמים לרגישות מסביב לציפורן , גם גזירה לא נכונה של העור מסביב לציפורן. ממליצה בדיקה אצל רופא עור.

24/11/2016 | 12:59 | מאת: הילה

אני כלל לא גוזרת את העור, והכימיקלים היחידים שנוגעים בי זה סבון ידיים ןקרם ידיים. רופאת עור שבדקה אותי לא יודעת ממה זה, ונשארתי חסרת תשובות