נפיחות לאחר חומצה היאלורונית בשפתיים.

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

12/11/2016 | 13:21 | מאת: אנסטסיה

שלום, לפני יומיים עשיתי עיבוי שפתיים באמצעות חומצה היאלורונית סטילאז'. לאחר הטיפול היה מעט נפוח אך אהבתי את התוצאה. כששבתי הביתה לאחר מספר שעות השפה העליונה שלי נורא התנפחה וניראת ממש לא טבעי ונפוח ואפילו יותר מהשפה התחתונה. האם זה תקין והאם הנפיחות תרד תוך מספר ימים או שזו בעצם התוצאה שתישאר?השפה העליונה כרגע נפוחה בהרבה מהתחתונה וזה יוצר מראה מלאכותי ולא מחמיא.

12/11/2016 | 22:15 | מאת:

יכול להיות שיש בצקת אחרי ההזרקה , זה מסתדר . ממליצה לידע את הרופא המטפל.